Menu
0 0 item(s) in your cart
Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Total
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Total

Základné informácie
Správca osobných údajov - Spoločnosť YSK s.r.o., so sídlom Diaľničná cesta 5/4553, 903 01 Senec , Slovenská republika, IČO: 44057598, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, Oddiel: Sro, Vložka číslo: 105429/B

Ochrana osobných údajov

  • Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

Informácie, ktorá o Vás spracovávame na základe prijatia objednávky:

  1. meno a priezvisko,
  2. fakturačná adresa,
  3. Vaša e-mailová adresa ( identifikácia v systéme a na komunikácia so zákazníkom),
  4. ďalšie adresy (pre doručenie zásielky inú adresu akou je fakturačná),
  5. telefónne číslo (pre komunikáciu so zákazníkom, pre doručovateľov),
  6. ak nakupujete ako firma / živnostník, naviac: obchodný názov, IČO a IČ DPH (pre vystavenie faktúry a správne zaúčtovanie).

Tieto osobné údaje sú uchovávané po dobu 10 rokov pre účely archivácie. V rámci vybavenia objednávky dochádza k spracúvaniu osobných údajov za účelom vystavenia faktúr, vystavenia skladových (dodacích) listov, zabezpečenia dopravy ako aj účtovania v účtovníctve.

  • Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem zvolenej prepravnej spoločnosti ktorá zabezpečuje doručenie tovaru alebo služieb, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly, prípadne sprostredkovateľovi a to na základe vzájomnej zmluvy uzatvorenej podľa Zákona č. 18/2018 Z.z.
  • Osobné údaje kupujúceho poskytnuté pri objednaní tovaru budú v zmysle zákona o ochrane osobných údajov č. 122/2013 Z.z. použité prevádzkovateľom alebo jeho sprostredkovateľom iba v rámci obchodného vzťahu medzi predávajúcim a spotrebiteľom a nebudú poskytnuté tretej osobe, s výnimkou osoby zabezpečujúcej prepravu tovaru . Kupujúci uzatvorením objednávky dáva prevádzkovateľovi súhlas so spracovaním osobných údajov.
  • Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, prijatím vhodných technických a organizačných opatrení. Taktiež všetci zamestnanci prevádzkovateľa sú povinní dodržiavať mlčanlivosť vo vzťahu k osobným údajom. To znamená, že Vaše osobné údaje sú uchovávané v chránenej databáze. Svoje údaje a ďalšie nastavenia môžete kedykoľvek zmeniť prostredníctvom e-mailu alebo po prihlásení sa do Vášho účtu. V prípade, že si želáte zrušiť svoju registráciu, požiadajte nás o to e-mailom alebo zaslaním písomnej žiadosti na adresu prevádzkovateľa. Vaše konto bude následne vymazané z databázi.
  • Dotknutá osoba má práva vymedzené v zmysle ust. § 19 a nasl. Zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení platných noviel a to konkrétne:
  1. právo na informácie, ktoré je plnená týmto obsahom a obchodnými podmienkami,
  2. právo požadovať prístup k osobným údajom týkajúcich sa dotknutej osoby - § 21 Zákona spočíva vo Vašom práve dožadovať sa akým spôsobom a na aké účely sú Vaše údaje spracúvane, pričom túto požiadavku môžete adresovať na kontaktný e-mail.,
  3. právo na opravu osobných údajov - § 22 Zákona Vám umožňuje opraviť osobné údaje ak sú neaktuálne,
  4. právo na vymazanie osobných údajov - § 23 Zákona využijete v prípade ak nemáte záujem, aby prevádzkovateľ ďalej spracúval osobné údaje,
  5. právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov - § 24 Zákona uplatníte v prípade ak sa domnievate, že osobné údaje boli spracúvané v rozpore so zákonom,
  6. právo namietať spracovanie osobných údajov - § 27 Zákona,
  7. právo na prenosnosť osobných údajov,
  8. právo podať podnet na dozorný orgán vo vzťahu k spracúvaným osobným údajov.
  • Tieto stránky zaznamenávajú vašu IP adresu, informácie o čase koľko času strávite prezeraním tých stránok a informácie o tom z akých stránok k nám prichádzate. Cookies sú textové súbory, ktoré sú ukladané vo vašom počítači a používajú sa aj na meranie návštevnosti stránky a prispôsobenie zobrazenia stránok a vďaka týmto súborom Vám dokážeme ponúknuť kvalitnejší. Preto tieto súbory vnímame ako náš oprávnený záujem. Niektoré súbory cookies sú súbormi tretích strán, napr. Youtube, Google a podobne.
  • Súbory cookies si môžete kedykoľvek vymazať alebo ich zbieranie nastaviť priamo v nastaveniach internetového prehliadača. Ak chcete odmietnuť zbieranie súborov cookies nastavte si to vo svojom internetovom prehliadači. (Cookies používame preto, aby sme vám uľahčili prácu s našou webovou stránkou. Cookies sú malé dátové súbory, ktoré prehliadač dočasne ukladá na pevný disk na vašom počítači alebo v mobilnom zariadení na zjednodušenie prehliadania webovej stránky. Cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a nedajú sa použiť na identifikáciu používateľa. Súbor cookie zvyčajne obsahuje jedinečný identifikátor, t.j. anonymné (náhodne vygenerované) číslo, ktoré je uložené na vašom zariadení. Niektoré súbory cookies sa vymažú po ukončení návštevy našej webovej stránky, iné zostávajú na vašom počítači dlhší čas.)
  • Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov v e-shope na účely e-mailového marketingu, súhlasil so zasielaním e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu.Osobné údaje pre e-mailové marketingové účely v rozsahu meno a priezvisko, e-mailová adresa sú poskytnuté na dobu piatich rokov. Tieto osobné údaje nie sú poskytované tretím stranám.

Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite mažeme. Odhlásenie je možné prostredníctvom zaslania požiadavky na e-mailovú adresu     hanakova@yskmech.com     alebo písomnou žiadosťou na adresu prevádzkovateľa. Z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na účely e-mailového marketingu.